fredag 16 oktober 2009

Snart spräcks bubblan & vardagen tar vid.

Å så var det fredag igen & för Fam. Bubbla känns det nästan som vilken dag som helst. Fast nästa vecka börjar Matte jobba igen & då blir det kanske lite ordning på torpet med rutiner & uppskattningar av helgerna. Ida ska även börja dagis & det ska bli intressant att se hur det ska gå. En sak är säker & det är att hon är i stort behov av dagis, rutiner & komisar. Hon behöver verkligen leka. Det blir en bra blandning på dagarna då hon ibland är hemma hela dagen & vi kan hitta på roliga saker & andra dagar då hon är på dagis mellan 9 - 14 då jag & Simon får umgås lite själva. Ja, det blir en skön mix. =)
Idag har vi bara varit hemma & grejja lite, vilat lite & bara vara. Ja, vi passar på nu när Matte är hemma. De 10 pappadagarna han får är så värdefulla & vi hade iof kunna grejjat järnet men jag tror vi missar mycket av Simon då. Den tiden får vi aldrig tillbaka så det blir ett stort NO NO.
Nu har vi märkt att Simon har en socila stund på eftermiddagarna & att sova kan vi bara glömma. Han myser av att bara bli buren eller sitta i knät hos någon av oss. Bäst är om det är pappa annars luktar det för mycket mat. ;-) Han har även blivit så där gott bebisknubbig vilket känns skönt. Det är bra att dom har lite att ta på om något skulle hända. Å framförallt ska ju bebisar vara lite knubbiga. ;-)
Ikväll lagar vi till en kulinarisk tacomiddag & sen blir det till att gosa i soffan & kolla på Idol. Rutiner, rutiner...
Hoppas ni andra får en skön fredag, vad ni nu bestämmer er för att göra.

Puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar