lördag 10 oktober 2009

Mammalycka!

Imorse vaknade jag som världens lyckligaste - båda barnen i sängen - gott snusande. Då kan den mest sömnlösa natt inte spela någon roll. =)
Ja livet fortsätter på Herrgården & vi mår alla bra. Visst lite krämpor efter förlossningen har jag ju men konstigt vore det ju annars.
Simon är så go & gör inte mycket väsen av sig om det inte är befogat. Han ligger gärna i någons famn & bara tittar på omgivningen. Bäst funkar det hos pappa eller Ida, för mjölkmaskinen tjänar endast ett syfte. ;-)
Idag sov han länge så vid 10.30 fick vi väcka honom. *haha* Jag tror/vet att Ida aldrig sovit fram tills dess. Han är väl pappa upp i dagen.
Nu har vi Idas kusiner här hemma & det är så skönt att hon får vara "Ida 5 år" som leker, stojar & har kul, än att hela tiden vara Simons ansvarsfulla storasyster. Missförstå mej inte, hon tar sin systeroll på största allvar & hon älskar det. Vi har inte satt några krav som helst, men vi vill ha en jämn fördelning på rollerna. Även om lek med kusiner & kompisar medför vissa smärre bråk så är det värt det. Bråken kommer på köpet & är ju en del i leken kan jag tänka. Vi vuxna är bara tyvärr alldeles för dumma som lägger oss i.
Nu ska jag iaf passa på att slänga mej i soffan en stund. Rätt vad det är har jag blivit förvandlad till Arlakon & det kan komma när som helst.

Sköt om er alla goingar! <3

1 kommentar:

  1. mmmm så fin han är.... är så glad för er skull.... Ja visst är det härligt att känna sig som en arla ko....muuuu

    SvaraRadera