onsdag 21 oktober 2009

Bussburen - helt frivilligt

Andra dagen då jag varit själv med barnen & vi har hunnit med en hel del. Först hem till mamma för att sy till några linnen Ida fått av sin snälla moster. Dom blir inte linnen till Ida, nä snygga klänningar. Ja sådana som popstjärnor & prinsessor har. Ja, hennes fantasi är det inget fel på.
Sen en sväng till BVC för mätning & vägning av Simon. Och han suger då i sig maten han får. Så skönt att det funkar.
Jag har ju inte berättat att jag köpt busskort. Jo, jag ska åka kommunalt när jag är hemma. Men tänk själv - man ska tex ner på stan & då ska vagnen in i bilen, sen Simon, du ska ta dej ner, parkera, ur med vagnen, ur med Simon, lägga på pengar (å helst småmynt som man aldrig har på sig) & sen är du klar. Med buss känns allt lättare. I med Simon i vagnen & gå till bussen. Eller ännu bättre - ta en promenad dit du ska & ta bussen hem. Det funkar inte om man har bilen. =) Och sen har jag ju tillgång till bilen varannan vecka så de veckor Matte har bilen måste jag ändå åka buss. Det blir nog helt enkelt billigare.
Ja, det klart att jag försöker sälja detta nu men det känns riktigt bra. Sen är det kanske inte bekvämt på det viset att åka buss när det känns som man åker sin sista tur & att jag får räkna med att träffa på mindre begåvade människor som inte kan förstå varför jag nästan kör på dom när dom sitter på barnvagnsplatsen. Ja, platsen - det finns ju bara en på bussen. ;-) Men jag ska nog få ihop ett lager med spydiga kommentarer om det skulle behövas.
Snart kommer Matte hem & jag hade hoppats att Simon skulle vakna tills dess för jag vill till Trollhättan. Jag ska kolla på ett skötbord att ha över badkaret, skötväska, skor, vantar till mej & Ida & en mössa till mej. Ja, lite smått & gott. Men men, vi får se. Det är så skönt att vara vara hemma också & känner jag min man rätt blir han inte ledsen om han slipper åka dit. ;-)

Nu ska jag plocka undan lite här hemma medans Simon sover. Sen är jag värd soffan - ja om vi inte åker till Thn. ;-)

P&K!

1 kommentar:

  1. Sötnos!
    Vi måste träffas snart! Saknar er ju.

    Kram kram!

    SvaraRadera