tisdag 19 maj 2009

Seg men med Ullaredsplaner

Skulle egentligen städat en del idag men orken tröt. Visst, en tvätt är slängd i maskinen & sen har jag bara plockat undan lite. Någon större städning får ske i helgen.
Vi har börjat fundera på att göra ett UL till & ta redan på om det blir en pojke eller flicka. Ja, vi är nyfikna & vi vill ju veta. ;-) Men som sagt - vi får se. Jag ska först & främst ringa till någon som gör det i stan & kolla om det finns tid & vad det kostar. Efter det tar vi ett beslut.
Imorgon blir det en minifredag då vi är lediga på torsdag & det ska bli så skönt. Vi ska åka till Ullared & handla lite kläder & annat smått & gott. Åker vi vid 7 - 8 - tiden kan vi vara nere tills dom öppnar eller nära nog iaf. Och då kommer vi ju hem i tid också. Jag är faktiskt väldigt effektiv när jag är där så jag tror nog att vi kan komma hem i skaplig tid igen. =) Så om det är någon som vill ha något där får ni hojjta.
, nu ska jag kolla tvätten & bara plocka lite, lite till. Sen har jag förtjänat lite gos med soffan.

// Carro

1 kommentar:

  1. Åh va kul! Jag vill med ner!!!!!!!!! Men men det får bli en annan dag! Jag skulle vilja ha en multi-locktång,typ en sån som kan våffla håret,locka håret m.m till Tova. Men jag vet inte va den kostar och vad min jädra ekonomi tillåter :-S KRAM PÅ DIG OCH HA SÅ KUL!

    SvaraRadera