torsdag 7 maj 2009

Anna-Lisa!

Oj, här sitter jag & gäspar som galet. Ovanligt! ;-)
Idag har jag varit en duktig fru & lagat mat till man & barn. Å gott blev det. Det är ju kul att laga mat men det har liksom bara blivit som så att Matte lagar maten. Men nu ska det ändras. =)
Tvättat har jag fått gjort också & det är skönt när man håller tvätten i schack. Jag får panik dels när det inte finns några rena kläder & när jag bara ser tvätthögen växa sig gigantisk.
Nu sitter jag bara & surfar & Matte kollar på hockey. Det är toppen för då blir jag kliad på ryggen. *hehe*
Ida somnar snart i soffan med sin docka. Det är ovanligt att hon leker med dockor men det har kanske att göra med den kommande bebisen? Kom att tänka på att hon har inget självklart namn på någon av sina dockor eller gossedjur. Undra vad det beror på eller är det tom vanligt?
När jag fick en av mina dockor (jag tror jag var 3, 4 år) fick hon ett namn direkt när jag såg henne. Anna-Lisa! Fråga mej inte varför jag valde det namnet men det hängde med & sittandes hemma hos mina föräldrar heter hon fortfarande det. =) Det är kanske dax att ta hem henne snart så hon får en speciell plats här istället?

Hur är det med er? Döpte ni er dockor & gosedjur?

6 kommentarer:

 1. Anna-lisa? Kanske ett namn till bebisen?? ;O)
  Jag hade en lååång, röd nalle som hette Kalle. ha ha ha, det rimmade! Men han släpade jag med mig överallt <3

  SvaraRadera
 2. Jepp.. Jag hade en gossehund men hon fick heta Snuttan.. Och jag tror det va för att jag slutade med nappen och fick gossevovven då :) Anna -Lisa var fint:) Tack Carro for din goa inställning till livet- du är med underbar precis som just du är;) Otroligt charmig granne! Ser fram emot våran semester tillsammans ;) Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Varför måste det ta hela två gånger för mig att skriva av det där som man måste innan man kommenterar på din blogg?? Och vet du vad!!! Det är en handikapp-bild där med (asgarv)Skumt- ha en bra fredag hälsningar från din Klumpfot till granne

  SvaraRadera
 4. Ja jag har iallfall en stor bollibompadrake NU.. som heter draken.. sprid inte de vidare bara.. tack,. kram

  SvaraRadera
 5. Jag fick en mörkhyad docka av min mormor när jag var liten. Henne döpte jag till Lisa, som lilla söta mormor hette =)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Linda! Jag hade också en mörkhyad docka som faktiskt också hette Lisa. =) Ja, där ser man. =) Fast min mormor hette Elsa... :-S

  SvaraRadera