fredag 8 maj 2009

Bloggproblem & Grattis till storebror! =)

Blogg! Blogg! Blogg! Det fick jag nyss på min msn. Det klart jag ska blogga, men om vad? Så jag tänker att jag frågar Matte:
- Vad ska jag blogga om?
- Det vet väl inte jag. Jag vet knappt vad man gör med en blogg. Skriver man vad man gjort under dagen? svarar han.
- Ja, svarar jag. Man kan skriva om vad man vill. Ett ämne liksom.
- Mmm, jag vet inte, får jag till medan Mattes blick försvinner in i hockeyns värld....
Så då sitter man här & undrar vad man ska blogga om. Jag vill ju gärna skriva om sånt som berör, aktuella ämnen eller kanske sånt som andra kan relatera till. Men det är inte lätt att komma på det när jag väl satt mej med laptopen i knät. Så idag blir det en sån där trist "detta har jag gjort idag" blogg.

Jobbat jag gjort i vanlig ordning. Jobbade in lunchen & slutade lite tidigare då brorsan fyller idag.
Så iväg, hämta Ida på förskolan, hem, fram med Idas & mina kläder, byte på henne, fram med jord till blomuppsättningen som Robert & Anna skulle få, in i duschen, klä sig, sminka, ordna håret & sen alla in i bilen & ner till kalaset. Allt på ca en timma. Bra jobbat va? =)

Nu sitter vi hemma igen, jag med laptopen & Matte framför den där hockeyn. En underbar fredagskväll. Men å andra sidan - hur ofta ser han på sport så han fårgärna göra det. Snart ska han få ta tag i min rygg & långt efter det har jag säkert somnat. ;-)

Så inför kommande bloggar - ge mej nu förslag på ämnen eller annat ni tycker jag kan proffstycka om. Ös på bara så jag har ett litet lager fram igenom.

Puss på er!

2 kommentarer:

  1. vet du va? det är kul att läsa om vad du gjort under dagen...

    SvaraRadera
  2. Jeeepp.. det ÄR kul att följa dig :) Du skriver bra vad du än skriver om tycker jag! bLOGGELLI BLOGG BLOGG ;) hi hi Och dessutom är det ungefär det som jag skriver om- typ vad jag gör och lite till, om min klumpfot och du vet! kram på dig

    SvaraRadera