onsdag 4 november 2009

Sköt dej själv & skit i andra!

Detta läste jag på Aftonbladet idag & vad ska man säga? Det bevisar bara att du ska inte lägga dej i om du ser någon som far illa. Nä, på med skygglapparna & gå därifrån. Frågan är om man ens skulle ringa polisen? Det finns väl ett straff för det också. :-/ Inte nog med att många kanske är rädda för att själva råka illa ut men detta kommer få folk att verkligen dra öronen åt sig. Nä, mjäkigt är vad det är. *suck*

Nåja, roligare är att vi har varit på BVC idag & Simon har spräckt 5kg-strecket - 5040g närmare bestämt & hela 56 cm lång. Hans tillväxtkurva pekar rakt upp & nu behöver vi inte gå varje vecka längre. Fast vi ska ändå dit nästa vecka då Ida ska få vaccin för nöffnöff-sjukan. ;-)



Idas mormor har varit här på fika idag & Ida & mormor har planerat för julen. =) Ida blev tossig då mormor kom & det märks hur mycket hon tycker om både henne & morfar. Och det är väl så det ska vara?



Nu är halva veckan gjord & helgen är inom räckhåll. Så skönt. Det känns faktiskt som om dagarna går fortare nu när jag är hemma med Simon än när jag jobbade. Undra hur det kan vara så? Jaja, jag ska inte fundera för mycket på det utan njuta av den tid som är.

P&K!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar