måndag 16 november 2009

Rensarhelg

Denna helgen har vi ägnat åt att rensa på olika ställen på Herrgården. Det är så skönt när man får slängt en massa skräp som bara ligger & som man av någon konstig anledning fått för sig att spara. Varför??
En tipspromenad har jag & barnen tillsammans med mormor & morfar också hunnit med. Visst, det regnade en del men det var så skönt att få komma ut & gå. Nästa söndag är sista gången & då måste jag också gå. Jag har kommit in i en gå-period. Det är nog tack vare dej Pååla. =) Vi hade det ju så bra sist.
Idag ska vi till BVC för vägning & mätning av Prinsen. Han har skjutit i höjden med sin vikt så vi behöver inte gå dit varje vecka nu iaf. Det är skönt.
Ida får vara ledig hela veckan då det fanns en risk att baconsjukan härjade där. Hon fick ju sprutan i torsdags men jag tänker in te chansa. Så nu ska vi hitta på lite mysiga saker så det inte blir så långtråkigt för henne. Bla en bakdag med mormor står på schemat.
Nä, nu får jag börja göra mej iordning så jag inte behöver stressa sen.
Ha en skön måndag. =)

2 kommentarer:

  1. Härlig blogg! :) Ta gärna en kik förbi min, http://elina-sofie.blogspot.com Kram

    SvaraRadera
  2. Ja vet du Carro..: Jag fick nog oxå en boost ;) Gick ju tipspromenaden oxå o idag har jag varit ute med min systerdotter.
    Men när ska vi gå igen?? Orkar Ida gå den vägen?
    KRAM

    SvaraRadera