söndag 29 november 2009

1:a advent =)

NU - börjar julen. För jag tycker faktiskt att julen löper längs hela december. Nä, från 1:a advent & framåt. Ni förstår säkert hur mycket jag myser just nu. ;-)
Idag har vi varit på stan en sväng & kollat på levande skyltfönster & kollat/lyssnat på tomteparaden. För en gång skull var det mycket folk på stan som i vanliga fall dräller på Torp. Nice =)

En sväng till Finaste Linda hann jag & Ida även med för att kolla in hennes nya, fina lägenhet. Den är hur fin som helst & bättre blir det när du fått upp nya tapeter. Inte för att dom nuvarande är fula men du fattar. För er som inte vet, har Linda en inglasad balkong. Där ska jag sitta till våren/sommaren & dricka drinkar. *hehe*

Vi har även bjudit på adventsfika idag med glögg, pepparkakor & skumtomtar. Då kom alla dofter fram. Helt underbart!

Dagen avslutade vi med en promenad för att fixa lite ris till utebelysningen. Så nu när det är klart & står på framsidan med ljusen tända, julmusiken ljuder i bakgrunden, barnen myser med sin pappa i soffan, doften av glögg & pepparkakor ligger fortfarande kvar i luften & de levande ljusen brinner som bäst - då är livet toppen. Frågan är hur mycket bättre det egentligen kan bli?

Hoppas att ni andra haft en skön advent också.
P&K!

1 kommentar:

  1. "Dräller på Torp"..
    Hahahaha! Du e la skön..
    Jag tyckte iaf att det va roligt :)

    SvaraRadera