söndag 16 augusti 2009

02.55

Jaha, en vanlig natt för zombiepingvinen - vaken. Jag är så trött på detta & jag trodde verkligen att jag skulle få sova inatt då jag tog två alvedon så jag inte skulle ha ont. Men icke... Saken blir inte lättare när Matte prompt ska såga ved (Zzzz) till den kamin vi inte har. Eller så vill han hjälpa grannen att dryga ut sitt vedförråd? Störande är det iaf. ;-)
Så nu sittter jag här igen & kollar på TV4 Fakta & alla dess kriminalprogram. Det är tur att tv finns. =)
Jag vill inte ställa om hela dygnet med att sova på dagen men vad ska jag göra. Nu har det gått så långt att jag längtar till kvällen så jag i hopp kan få sova på natten. Matte börjar ju även jobba på måndag & då finns det inte det utrymmet att sova på dagen. Nog för att Ida är en stor tjej & i mångt & mycket kan ta hand om sig själv, så finns det gränser. Och förresten tror jag nog att hon skulle tycka att jag är en rätt trist mamma som sover på dagen. Vem ska hon då tjata hål i huvudet på?
Speaking of Prinsessan ordnade hon en fin ångest för Matte tidigare idag. Hon vet att han ska börja jobba på måndag & det är inget roligt alls. Så när några av grannbarnen ville leka ratade hon dom & sa att hon skulle vara hemma & med sprucken röst säga:
"... för på måndag börjar pappa jobba igen..." & sedan springa in i famnen på honom.
Så jodå, han ser verkligen fram emot att börja jobba igen. ;-) Var det svårt innan blev det inte lättare nu. Men känner jag henne rätt går det snart över & hon ser det mysiga i att jag & hon är själv hemma.
Nä, kanske att jag skulle försöka mej på att sova lite nu. Kanske att det är för högtflygande planer men jag får testa iaf.
Ni andra härliga männsikor sover säkert just nu & kanske att ni drömmer om mej. *hehe*

Natti på er iaf.

1 kommentar: