söndag 15 mars 2009

Full rulle!!

Ja, det har det verkligen varit denna helg.
Det började på lördag, Mattes födelsedag, då han fick vakna upp av min & Idas skönsång. En ny skjorta & en whiskey fanns i paketen. Tror nog han blev nöjd. ;-)
Sen bar det iväg till 1-årskalas hos Iggy & där var du fullt av rulltande små söta barn. Åh, vad jag längtar efter bebisen nu. =) Hur som helst - god mat, tårta & trevligt sällskap - det va det kalaset det. Men underbart är kort & arbete väntade hemma så vi fick åka hem igen. Jag skulle ju göra en smörgåstårta till kalaset för söndagen & ville ha klart den så den bara var att garnera på söndagen. För att vara första gången jag gjorde en smörgåstårta så gick det riktigt bra & den blev supergod. =)
Så söndagen bestod i att garnera tårtan, baka en kladdkaka & städa fint hemma. Undra varför det går lättare att städa när det är fint väder?? Det har ju varit riktigt vårväder idag. Kan den äntligen vara på g? Hoppas Matte är nöjd med dagen, om inte annat är han trött. ;-) Det har verkligen gått i ett idag.
Nu har jag min familj slängt oss i sofforna & bara njuter av resten av kvällen. Huset är städat, disken är väck & här är tiptop. =)

See u!

2 kommentarer:

 1. Ja ni har haft en underbar helg låter det som!
  Mys mys mys!!! :O)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hihi hoppas ni haft en bra helg...och matte nöjd oxå såklart med att bli ett år äldre...

  kramis kramis

  SvaraRadera