torsdag 22 januari 2009

Liten & sjuk Ida!

Matte har varit hemma idag med Ida för hon är sjuk. Stackars lilla tjej, hon är helt färdig & vill knappt göra något. Att se på TV dricka blåbärssoppa är det hon orkar med. Nåja, efter en kur med alvedon orkar hon med glass också. =)
Trots att det är så synd om barn när de är sjuka så är dom så mysiga då också. Dom ligger i soffan & tittar på TV, säger nåt osammanhängande ibland, sover en stund & helt plötsligt har man hur mycket tid över som helst för att greja hemma. Vad gör man? Jo man tokmyser med en liten sjukling som näst intill inte märker att man är i samma rum.
När dom inte är sjuka utan lever loppan & river halva huset i vilda lekar, ja då har man inte tid att städa utan springa & släcka småbränder efter minimonstren. Det är då man vill göra en storstädning, bona golven, tvätta fönstren & allt det andra som tar tid i städningen. Då - när man inte har tid. ;-)

Men det är så livet får vara för trots allt vill barnen ha mamma & pappa nära när man är liten & sjuk.

1 kommentar:

  1. Hoppas liten bättrar sig snart.... Bona golven gör du sådant????? har jag inte gjort sedan jag flytta hemmifrån öööö några lägenheter sedan haha

    Vad jag önskar mig hm? en ferrari kanske... nä jag hoppas på att kunna ha lite party den 20 feb...å då vill jag bara ha sjukt kul... så ett glatt humör om du komemr vill jag ha hihi

    kram

    SvaraRadera