tisdag 20 januari 2009

Ida med vilja!

Jaha, då var tisdagen klar & snart är ju faktiskt halva veckan gjord. =) Matte jobbar sent idag så jag & Ida är själva hemma. Nice! Just nu är hon nere i sitt rum & lyssnar på musik. Det är så kul att höra henne sjunga med & hon tar verkligen i från tårna. Själv ska jag väl städa undan lite i köket så det inte blir för stökigt. Tack o lov för diskmaskin. =)

Det är härligt med min dotter för hon kan komma på så roliga saker. Medans jag sitter & skriver att hon är nere på sitt rum & sjunger, dröjer det två minuter tills hon gråtandes kommer upp till mig & säger att hon saknar mormor & morfar & deras hundar. Dom bor tre minuter från oss så det är inte som så att det dröjer länge mellan gångerna det ses. Eftersom Matte jobbar över idag har han bilen så jag hade ingen möjlighet att köra bort henne men det är inget problem. morfar hann väl knappt lägga på luren efter att Ida ringt upp dom förrens han satt i bilen på väg hit. =) Jag tycker det ä så skönt att hon har en så god relation med sina far- & morföräldrar.

Ja, så då var men helt plötsligt ensam hemma & jag har inget att skylla på att jag inte kan städa undan i huset. :-/ Då är det bara att sätta igång.

Hej hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar