måndag 14 september 2009

Namnsdag & bröllop

Måndag igen & japp - sista veckan innan jag går hem på min efterlängtade mammaledighet. Det känns konstigt att nästa vecka vara hemma för att det ska komma en bebis. Jag har alltså inte gått omkring länge nu & bara haft en centrerad övervikt. Det ska verkligen komma ut en bebis, han som just nu ligger & sparkar i magen. Det kommer bli en förändring såklart men bara positiv hoppas jag.
Någon som har ändrat sig är Ida. Kanske att det är en trotsålder som är kombinerad med att hon inte vet hur hon ska hantera situationen med att bli storasyster. Hon är jätteglad så klart, men hon har blivit väldigt mammig & vill gärna vara hemma från dagis för att vara med mig. Sen har hon lagt till med ett uselt humör & kan föra ett herrans liv om hon inte får sin vilja igenom.
Antagligen reagerar jag mer eftersom hon fram tills nu har varit så lätt att ha & göra med. Det är hon ju egentligen fortfarande, hon är ju faktiskt världens mest underbara tjej. =) Jag & Matte ska inte få glida oss igenom barnuppfostran på en räkmacka, nä något måste även vi få kämpa med. ;-)

I helgen var vi på bröllop för Mattes arbetskamrat. Det var väldigt trevligt & supergod mat. Och brudparet var otroligt fina - så klart.
Det som vart surt va avsaknaden av en Bailyes till kaffet. *suck* Men till jul då SKA jag ha det. ;-) hur som helst, frmåt midnatt var det dax av avrunda då jag inte längre var fräckast i Dalsland. Men snyggast var jag. *hehe*

Idag har även Ida namnsdag & det firade vi med pannkakor & fina blommor. Paket från farmor & farfar kom också samt ett besök av mormor & morfar. Lusigt att dom båda gav samma present fast i olika tappningar - klippdockor. Å när såg vi sådana sist? Jag hade nästa glömt att det fanns. Så nu har jag suttit & klippt för glatta livet & Ida är salig. Jag kan förstå henne. Jag vet hur kul jag själv hade med mina dockor. =)Apropå att vara snygg på bröllopet. =) Men det är min man det. ;-)

1 kommentar:

  1. Åhh klippdockor!! JAA!! Jag hade oxå HUR kul som helst med dom!

    SvaraRadera