fredag 27 februari 2009

Meningen med livet?

Ja, vad är det egentligen? Det är olika för varje individ & för andra kan jag ju inte svara - bara spekulera.
Men vet jag då vad min mening är? Så klart har jag en del klart för mig. Att ha en familj - vilket jag har, men den är ju inte färdig - än. Ida har ju varit duktig & vridit om kniven i sin önskan om syskon & det klart att vi längtar lika mycket som hon. =)
Sen då? Jag frågade min kloka make som är inne på samma linje med att ha en familj. Men även att vara lycklig i sin familj. Inte en sådan lycka som att man har ett hus, arbete & bil. Nej en lycka som man känner under nästan vilka omständigheter som helst. Lycka att ha just "den" andra personen som kompletterar en, som gör en halv när han eller hon inte är där. Den lyckan!
MEN - det är min mening med livet. För andra kan det vara vad som helst. Någon kanske tycker att det är att doktorera i att få fram ett botmedel till AIDS, en annan vill se världens alla hörn & det finns kanske även dom som faktiskt "bara" vill leva.
Måste man ha en mening med livet? Nej, jag tror inte det. Eller så kanske man lever hela sitt liv innan man kommer på vad det är.?
Så vad är ER mening med livet?

Nu är det hur som helst fredag & det är bara såå skönt. Vi har ätit tacos & nu är familjen bänkade framför TV´n med lite godis. Rekordbyrån är toppen. =) Sen blir det väl Let´s Dance & självklart ska jag slockna i soffan. Jag ändrar inte ett vinnande koncept?

Imorgon ska jag & mina fina flickor (Ida & Linda) ta en tur till Överby för en stunds shopping. Nice! =)


P.S. Idas mening med livet är: "Att jag älskar er!" Då bultar en mammas hjärta extra mycket. D.S.

1 kommentar:

  1. Jag tror att meningen med livet är att må bra! För alla <3

    SvaraRadera