torsdag 30 juli 2009

Oj, nu är den nära! =)

Snart är det äntligen semester, en dag kvar & det ska bli underbart. Nu behöver jag vila & göra saker i min egen takt. Tänk att det bara är två månader kvar tills buspojken kommer. =) Eller drygt iaf för senare än BF lär han komma, det kan jag lova.

Igår var vi en sväng till IKEA & kollade på skrivbord & lite annat till Idas rum som vi ska göra iordning. Mina fina föräldrar ska hjälpa till att tapetsera & Matte & Ida har redan börjat rensa bort leksaker som hon inte leker med längre. Jag hoppas verkligen att vi kan komma igång med detta snart men det kanske är för mycket att hoppas på. Jaja, vi får väl se.

Nu märks det att Prinsessan har sommarlov plus att gatans barn också har det. Det leks dagarna lång & hon är inte inne innan 19.00. Men det är kul att kunna låta henne vara ute så länge för snart är vi inne i dom gamla vanliga rutinerna igen. Inget ont i det, allt har ju sin tid.

På lördag bär det av till Vimmerby & Astrid Lindgrens Värld. Upp tidigt då det tar sin lilla stund att komma dit & sen bara vara. Picknikorg med sallad & pannkakor ska vi ha & naturligtvis ska kaffe & saft. Det ska bli så mysigt. =) För er som undrar var solen tog vägen kan jag meddela att den kommer i Augusti - det bara är så. ;-)


, nu är det filmtamj som gäller & njuta av att min ledighet är en dag bort.

3 kommentarer:

 1. Mmmm villken fin liten kula du har.... *avis* fniss... vi får ta en fika sen när du har tid o ork... ha det så mysigt hos Astrid! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej tjockis! Ännu mer pannkakor asså?! Vart ska detta sluta? :) kram

  SvaraRadera
 3. HAHAHA! Nää Linda, nu ska du va snäll!
  Va, har jag kallat dig tjockis??? Nääää!

  Stora kramar valrossen! PÖSS!

  SvaraRadera