torsdag 23 juli 2009

Ett barns brutala ärlighet.

Ida har ju av förklarliga skäl blivit väldigt intresserad av sin mammas kropp. Det växer ju ändå ett barn i magen med allt vad det innebär. Hon vet ju vad som händer när bebisen kommer ut & att det är ur tuttarna som lillebror ska få sin mat. Sådana här saker kommer gärna upp när jag duschat eller när Ida kommer in & myser i sängen på morgonen. Konstigt va? ;-) Det klart att jag svarar på Idas frågor när detta ämne kommer på tal men måste hon vara så ärlig?
"Mamma, dina tuttar är hängiga & slängiga!"
Ja men hallå!!? Inte för att hon fattar det men vad har man för chans? Tack o lov för stabila underkläder men när alla barn som ska födas är födda, då lägger jag mej under kniven. Gör dom inte större, kanske mindre, men framförallt gör dom ohängiga & oslängiga.
Kanske jag inte hade reagerat så starkt när hormonerna ligger på utsidan av kroppen, men jag är nog fast besluten i det faktum att låta dom återfå den form dom förtjänar. För vem tycker det är kul att vara hängig? ;-)

Nu är det snart bara en vecka kvar till min efterlängtade semester & det ska bli skönt. Kroppen börjar säga ifrån & jag längtar efter att få vara med min familj.
Vi ska till Mattes familj & hälsa på så jag & Jeanette ska mäta magar så det står härliga till. =) Det kan ju vara så att vi även shoppar lite pojkkläder eller va tror ni?

Stor kram på er alla ute i regnet! <3

2 kommentarer:

  1. Haha, lilla söta Ida! Hon e ju för rolig med sina kommentarer :) Hon älskar ju sin mamma ändå, trots hängiga och slängiga ;)

    Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Hihi ja man får reda på både det ena o det andra av sina barn... ibland blir man glad... ibland kanske inte lika mycket... hihi... kramis

    SvaraRadera