lördag 4 december 2010

En kort resumé & lite annat bös.

Ojoj, vilken känsla det var att se på Idol live. Det är ju så klart något helt annat & det är kul att verkligen ha varit där. Nu kanske vi inte blir dom som åker årligen men det är en kul grej att minnas. :)

Ikväll är det julbord med jobbet & det ska väl bli.... ja kul kanske. Det är bara för att få träffa dom man pratar med i vanliga fall & äta (förhoppningsvis) god mat som jag åker med. Hade stämningen varit bättre under arbetstiden hade jag haft en helt annan känsla men nu är det tyvärr inte så & jag är inte den enda som tycker att det är tråkigt. Nog om det, jag lägger inte mer utrymme om jobbet på min blogg än så här.

Imorgon är det en tusen gånger bättre dag för då ska jag träffa mina tjejer. Än en gång var det för länge sen (om jag bortser från mina vardagliga dater med Biffen) vi träffades så det är hög tid. Vi ska fira Trollen som fyllde för två (?) månader sen & bara tjöta. Risk finns att vi går igenom en del skvaller. ;)

Nu är det dax att hoppa in i duschen, öppna en cider, dra på bra musik & göra sig klar för julbordet. Håll tummarna för att det blir kul. Det brukar det ju ändå bli på ett eller annat sätt.

Puss på er!

1 kommentar:

  1. Bättre sent än aldrig, haha..
    Hoppas verkligen ni får kul ikväll! PÖSS! Ses imorgon <3

    SvaraRadera